Ексклюзиви
неділя, 29 листопада 2020 22:25

Чоловік повернувся додому через 7 днів після кремації

Чоловік повернувся додому через 7 днів після кремації
Родичі привезли його додому, проте не знають, кого кремували. Фото: AFP

В Індії чоловік, який лікувався від коронавірусу, повернувся додому через тиждень після того, як його родині передали "його тіло" і ті його кремували.

Дивний інцидент стався на півночі Західної Бенгалії. Шібдас Бандіопадій, житель Біраті, повернувся додому за день до того, як члени його сім'ї повинні були виконати його шрад (обряд на честь померлого предка - ред), повідомляє NDTV.

75-річний чоловік був доставлений в лікарню 11 листопада після того, як отримав позитивний результат тесту на Covid-19. Два дні потому члени його сім'ї були проінформовані про його смерть.

"Тіло зберігалося в пластиковому пакеті, відповідно до протоколів COVID, і було показано членам сім'ї на відстані, вони сказали, що не бачать обличчя чітко", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що члени сім'ї планували провести шрад, коли їм зателефонували і повідомили, що їх родич живий і потрібно привезти його з лікарні. Родичі привезли його додому та досі не знають, кого кремували.

За останніми даними у світі зафіксовано 62 млн випадків зараження коронавірусною інфекцією. Зокрема, в Індії на Covid-19 хворіють 9 351 109 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік повернувся додому через 7 днів після кремації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути