Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2008 14:33

"Мобільна бізнес-пошта" коштує 25 гривень на місяць

Мобільний оператор life:) запропонував нову послугу "Мобільна бізнес-пошта". Листи електронної скриньки, що встановлена на комп"ютері, можна переглядати з телефону. Мобілка стає копією робочого місця. Усі дані — календар, контакти, завдання — дублюються і в офісі, і на комунікаторі. І навпаки — всі зміни, що ви вносите на телефоні, автоматично потрапляють на комп"ютер.

— Було проведено дослідження, — каже Ергюн Бірол, 33 роки, директор корпоративного сегменту компанії life:). — У середньому 85 відсотків працівників компаній щодня перебувають за межами офісу.

Ця послуга розрахована на корпоративних клієнтів, підключається юридична особа, компанія. Треба замовити не менш як чотири лінії. На сервері компанії для користувача створюють нову поштову скриньку з логіном і паролем для захисту інформації. Ці коди приймаються через сім-картку мобільного, щоб "чужий" не зміг залізти в пошту. Навіть якщо телефон загубився, системний адміністратор може стерти дані через комп"ютер.

— "Мобільна бізнес-пошта" працює з великою кількістю документів, — пояснює Надія Лубніна, 25 років, із компанії life:). Вона запевняє, що усі налаштування спеціалісти встановлять за декілька днів.

Послуга life:) продається у комплекті — підключення і комунікатор, який коштує 1899 грн. Можна замовити тільки підключення, якщо телефони є (підходять усі моделі "Нокія" серії Е та N, комунікатори "Самсунґ" та "Асус"). Для "мобільної бізнес-пошти" в компанії має бути активована послуга "Доступ до корпоративних даних". Це коштує 1,5 тис. грн. З 1 березня щомісячна абонплата — 25 грн.

Разовий платіж за встановлення послуги складає 1500 гривень

— Ми пропонуємо комунікатор "Самсунґ і600", — говорить Лубніна. — Але скоро будуть інші апарати — "Палм" і "НТС".

У комунікаторі "Самсунґ" є російська мова. У ньому одразу налаштована "Мобільна бізнес-пошта". Натискаєте "Електронна пошта Outlook" і дивитеся скриньку.

Схожу послугу вже понад чотири місяці надає мобільний оператор МТС. Вона називається "Блекбері" — як американський комунікатор. Щомісячний платіж становить $60, а підключення для компанії обійдеться у $8,3 тис.

"Блекбері" від МТС користується фінансова група "VAB Group", що об"єднує дев"ять компаній в Україні. Її менеджери мають бездротовий зв"язок "Блекбері".

— Ми можемо надавати клієнтам фінансові послуги оперативніше, — запевняє Петро Барон, голова правління "VAB Group".

Зараз ви читаєте новину «"Мобільна бізнес-пошта" коштує 25 гривень на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути