вівторок, 27 травня 2008 17:16

Мед покращує зір

В даний час більшості з нас доводиться стикатися з роботою на комп"ютері. Це у свою чергу веде до того, що до кінця робочого дня очі дуже сильно втомлюються, покриваються сіточкою кровоносних судин, а погляд виглядає виснаженим. Для того, щоб поліпшити зір і захиститися від шкідливих дій, необхідно регулярно вживати мед.

Річ у тому, що мед - це натуральний продукт, який є незамінним джерелом певного комплексу речовин, які необхідні для нормальної роботи сітківки ока.

Найкращим для зору є липовий мед. Вживати мед слід вранці натщесерце. Але, слід зазначити, що дуже важливо, щоб в роті була природна мікрофлора, оскільки в цьому випадку цілющі речовини краще засвоюються.

Після пробудження, приблизно за десять-п"ятнадцять хвилин до чищення зубів, поволі розсмокчіть одну столову ложку меду. Таку ж процедуру слід проробляти і перед сном.

При катаракті, очних болях і запальних процесах допоможуть медові краплі.

Мед утворює найтоншу захисну плівку, яка допомагає зняти запалення, розслабляє очні м"язи і захищає очі від шкідливої дії навколишнього середовища.

Для приготування крапель вам потрібно буде одну краплю рідкого меду змішати з десятьма краплями джерельної води, дистильованої або чистої. Отриманою сумішшю слід закапувати в очі вранці. Курс лікування цим засобом складає два тижні, після закінчення цього часу необхідна перерва десять-дванадцять днів. Кожна порція крапель розрахована на два-три дні.

Вже після декількох процедур ви помітите поліпшення свого стану, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мед покращує зір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути