середа, 25 лютого 2009 09:23

Корейці випустили 315-грамовий ноутбук

 
Південнокорейська компанія UMID випустила ноутбук mbook, повідомляє TheRegister. Він позиціюється виробником як найменший і найлегший лептоп у світі.

Габарити mbook складають 158x94, 1x18, 6 міліметра. Вага комп"ютера - 315 грамів. Діагональ дисплея mbook - 4,8 дюйми. Акумулятора лептопа вистачає на шість годин автономної роботи.

В основі mbook лежить процесор Intel Atom. В залежності від комплектації комп"ютера, його частота дорівнює 1,1 або 1,3 гігагерца. Місткість флеш-пам"яті ноутбука становить від восьми до 32 гігабайт, обсяг оперативної пам"яті - один гігабайт.

Виробник підкреслює, що mbook оснащений модулями 3G, Bluetooth і WiBro (аналог мережі WiMax, що використовується в Південній Кореї). Також ноутбук дозволяє дивитися мобільне телебачення, але тільки в стандарті DMB, що використовується в Південній Кореї.

Вартість mbook з 1,3-гігагерцевим процесором в Південній Кореї складає 534 долара. Чи буде ноутбук продаватися в інших країнах, не повідомляється.
Зараз ви читаєте новину «Корейці випустили 315-грамовий ноутбук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути