вівторок, 22 липня 2008 11:28

iPhone 3G у серпні з"явиться ще в 20 країнах світу

iPhone 3G у серпні з"явиться ще в 20 країнах світу

Корпорація Apple має намір 22 серпня почати продаж iPhone 3G ще в 20 країнах світу на додаток до тих 22, де популярний смартфон з"явився 11 липня (у Франції - 17 липня). Про це повідомляє РС World з посиланням на заяву представників компанії на конференції, присвяченій результатам за третій квартал 2008 фінансового року Apple.

Назви країн, де почнеться продаж, невідомі. До кінця 2008 року Apple має намір продавати iPhone 3G в сімдесяти країнах світу.

iPhone 3G продається разом із стільниковим контрактом. Як обіцяли представники Apple, його вартість не перевищує $199. Втім, без контракту ціна апарату, здатного працювати в мережах третього покоління і оснащеного GPS-модулем, перевищує $500.

У число 50 країн, де найближчими місяцями з"явиться iPhone 3G, входять Мадагаскар, Сенегал, Гвінея-Бісау, Маврикій, Нікарагуа, Румунія, Польща, Естонія і Литва, повідомляє Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «iPhone 3G у серпні з"явиться ще в 20 країнах світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути