Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 13:20

Ходити на роботу небезпечно для здоров"я

Ходити на роботу небезпечно для здоров"я
Щорічно два мільйони двісті тисяч людей вмирають в результаті нещасних випадків на роботі або хвороб, пов"язаних з виробництвом. 270 мільйонів осіб на робочому місці отримують різного роду травми, що позбавляють їх працездатності, принаймні, на декілька днів. Ще 160 мільйонів набувають професійні захворювання.

Ці дані містяться в доповіді Міжнародної організації праці (МОП), присвяченій безпеці на робочому місці. Він виданий з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, яка щорічно відзначається 28 квітня.

Автори доповіді закликали працедавців і працівників всього світу приєднатися до глобальної кампанії МОП із підвищення культури охорони праці. Вони звернули увагу на те, що з кожним роком приведені сумні цифри ростуть, і прийшов час зупинити цю тенденцію.

Генеральний директор МОП Хуан Сомавіа підкреслив, що культура безпеки повинна створюватися шляхом співпраці урядів, працедавців і робочих, шляхом виконання взаємних зобов"язань і зміцнення відповідальності за створення безпечних і здорових робочих місць, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ходити на роботу небезпечно для здоров"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути