Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 12:11

Джек-пот Супер Лото в 12 мільйонів зірвано в Чернігові!

Джек-пот Супер Лото в 12 мільйонів зірвано в Чернігові!

У минулі вихідні, у суботу, 12 квітня, в Україні розіграно джек-пот однієї з головних вітчизняних лотерей – "Супер Лото". Його розмір склав 12 050 000 грн. За даними "Української Національної Лотереї" (УНЛ), переможець зробив мінімальну ставку у 8 грн в режимі "авто" (тобто в режимі, за якому комп'ютер генерує випадкову комбінацію чисел) на одному з чернігівських терміналів УНЛ.

У результаті, на щасливому квитку опинилися правильно вгадані всі 6 номерів з 52-х.

Тепер, після податкових вирахувань, на "руки" переможець лотереї "Супер Лото" одержить близько 10 000 000 гривень.

Як розповіли в УНЛ, зараз в головному офісі компанії з нетерпінням чекають дзвінка від майбутнього мільйонера. Поки ніякої інформації про цю людину у організаторів лотереї немає.

Нагадаємо, що саме в "Супер Лото" був зафіксований найбільший виграш в історії всіх українських лотерей. Він склав 15,2 млн грн.

За умовами "Супер Лото", учасник заповнює ігрову картку, закреслюючи на одному або декількох ігрових полях 6-ть номерів з 52-х можливих. Розиграші, під час яких лототрон видає 6 призових кульок, проводяться кожні середу та суботу в прямому ефірі каналу УТ-1. Виграші виплачуються переможцям, що вгадали більше 2-х номерів.

ПІІ "Українська Національна Лотерея" (ліцензія Міністерства фінансів України АВ№446756 від 02.09.13 р.) засноване у 1997 р. За весь час проведення гри "Супер Лото" було виграно 58 джекпотов на загальну суму більш як 474 млн гривень. Зараз на території України встановлено більш як 5 тис. терміналів УНЛ.

Зараз ви читаєте новину «Джек-пот Супер Лото в 12 мільйонів зірвано в Чернігові!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути