Ексклюзиви
субота, 05 квітня 2008 13:23

Для чого жінкам потрібні яйця

Для чого жінкам потрібні яйця

Холін, що міститься у великій кількості в яйцях, зменшує ризик раку молочної залози, повідомляють учені Університету Північної Кароліни /США/. Вивчивши ефекти споживання яєць серед трьох тисяч жінок, лікарі встановили, що велика кількість холіну на 24% запобігає формуванню пухлин в грудній області. В середньому висока кількість холіну була визначена числом 455 міліграм або більше.

Холін необхідний для нормального функціонування клітин, включаючи функцію мозку і нервів, для хорошої пам"яті, здорового серця і метаболізму корисних речовин у всіх органах, незалежно від вашого віку або статі, говорять медики. Особливо важливий холін для вагітних жінок і матерів, що годують грудьми, оскільки він формує ембріональний розвиток і запобігає природженим дефектам. Одне яйце містить 125,5 міліграм холіну, або приблизно чверть рекомендованої щоденної дози, що робить яйця чудовим джерелом цього вітаміну, затверджують експерти. Холін знайдений виключно в яєчному жовтку. Інші джерела холіну - печінка, пшениця і цвітна капуста. Онкологи радять жінкам для профілактики раки грудей щодня споживати 2-3 яйця, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Для чого жінкам потрібні яйця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути