Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2007 17:38

"Діджусівці" можуть завантажувати ліцензійну музику

У "Діджус" з"явився сайт, де можна скачати ліцензійну музику для мобільного. Там є композиції українських та західних виконавців. Їх можна замовити двома способами. На інтернет-сайті — http://music.djuice. com.ua. Або з телефону зайти на wap.music.djuice.com.ua.

На порталі потрібно зареєструватися. У відповідному віконечку вказати свій номер телефону. Тоді прийде есемеска з паролем доступу до сайту. Переглянути перелік мелодій можна й без паролю. Він потрібен лише для замовлення композицій.

Потім треба натиснути клавішу "Зайди" та активувати свій пароль. І вже тоді обирати музичні новинки. Навпроти композиції, що вам сподобалася, потрібно поставити позначку. Гроші з рахунку знімають автоматично після завантаження.

З WAP-версією, телефонною інтернет-сторінкою, музичного порталу "Діджус" працювати зручніше — система розпізнає ваш номер телефону автоматично.

Вартість однієї композиції — 8 грн.

— На новому порталі є понад 50 тисяч ліцензійних музичних композицій, — каже Сергій Товстенко-Забєлін, 38 років, із компанії "Київстар". — Коли завантажується мелодія, не береться плата за трафік. Ще одна з переваг — музичні композиції записані в оригіналі, а не як рингтони.

На порталі можна переглядати анонси концертних турів та музичні новини. А ще —знайомитися та спілкуватися.

Зараз ви читаєте новину «"Діджусівці" можуть завантажувати ліцензійну музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути