Ексклюзиви
понеділок, 24 березня 2008 18:13

Депресивні жінки частіше займаються сексом

Депресивні жінки частіше займаються сексом
Учені встановили, що жінки, схильні депресії, займаються любов"ю активніше, ніж щасливі, оскільки це допомагає їм відчувати себе в безпеці.

Як встановила психолог Сабуру Аллен з Університету Монаш, жінки, що страждають від легкої або помірної депресії, займаються сексом на третину частіше, причому незалежно від того, чи є у них постійний партнер чи ні. У опитуванні взяли участь 100 мешканок Австралії.

За даними нового дослідження, у таких жінок менше забобонів, пов"язаних із статевим життям, і більший досвід в сексуальній сфері. Наприклад, у них частіше бувають випадкові зв"язки.

Як говорить доктор, знаходячись в депресії, люди відчувають, що їхні відносини стали більш вразливими, турбуються, що партнер про них не піклується і не цінує їх. Тому секс допомагає їм відчути близькість і безпеку. Про це пише TheTelegraph.

За статистикою, зазвичай австралійські пари зазвичай займаються сексом від одного до трьох разів на тиждень. Абсолютна більшість вдаються до любовних утіх раз на тиждень. У самотніх жінок цей показник значно нижчий, а ось у самотніх чоловіків - не завжди.

В той же час дослідники не упевнені, що сексуальні контакти можуть стати ефективним засобом від депресії.

Зараз ви читаєте новину «Депресивні жінки частіше займаються сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути