четвер, 08 травня 2008 19:44

Декілька зайвих приводів зайнятися сексом

Ми звикли, що секс - виключно спосіб отримання задоволення. Нижче ми розповімо про додаткові плюси цього приємного заняття.

Секс - прекрасний засіб від депресій. Окрім психологічного аспекту, є і чисто фізіологічний. При заняттях коханням виділяється ендорфін. Саме цей "гормон щастя" забезпечує позитивний настрій і прекрасний настрій на весь день.

У вас часто болить голова? Ну або не тільки голова, у будь-якому випадку, секс - натуральний засіб в боротьбі з больовими відчуттями. Знову - таки, завдяки викиду певних гормонів, знижується чутливість до болю. Отже замість пігулки можна використовувати природне болезаспокійливе. Секс допомагає і при ослабленні імунітету - в крові прихильників активного сексуального життя міститься на третину більше антитіл, ніж у тих, хто займається коханням рідко.

Вас турбує зайва вага? І зовсім не обов"язково мучити себе в тренажерному залі і морити голодом. Регулярні заняття коханням допоможуть вам скинути вагу і поліпшити тонус м"язів. Головне, все це досконало безкоштовно.

Ви страждаєте безсонням? Навіщо пити снодійне, адже гормон окситоцин є природним заспокійливим засобом і допоможе вам легко заснути після сексу.

Вам не подобається стан вашої шкіри? Заняття сексом допомагають підвищити її тонус, особливо на проблемних місцях - сідницях, стегнах, животі. Крім того, зміцнюються хребет і постава.

Ви знаходите все нові зморшки на своєму обличчі? А пам"ятаєте рекламу відомих косметичних марок? Так от, під час сексу збільшується кількість колагену, що міститься в організмі, який відповідає за гладкість і підтягнутість шкіри. А ще виробляється прогестерон, який дозволить позбавитися від прищиків.

Ну і на кінець, мабуть, найголовніше. Пристрасний секс і компліменти улюбленого чоловіка допоможуть вам підняти самооцінку і любити себе ще сильніше! Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Декілька зайвих приводів зайнятися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути