середа, 01 жовтня 2008 16:44

Чим шкідливі електронні листи

Чим шкідливі електронні листи
Шотландські учені з"ясували, що більшість офісних працівників переживають відчуття стресу і тиску при отриманні великої кількості електронних листів, оскільки найчастіше на них потрібно терміново відповісти.

Учені провели експеримент і виявили, що деякі співробітники перевіряють свій електронний ящик по 40 разів на годину, що у свою чергу не дає їм можливості зосередитися на роботі і морально виснажує. Дослідники виявили, що найбільш сприйнятливими до потоку електронних листів є жінки.

Психологи, які займаються проблемами впливу інтернету, вважають, що людям необхідно розслабитися і не сприймати так серйозно свою роботу. Тільки 38% людей не відчувають дискомфорту при одержанні електронних листів, і відкладають відповідь більш ніж на добу. На думку фахівців, першим кроком для того, щоб ослабити тиск на офісних працівників, може послужити скорочення перевірок електронної пошти до 2-3 разів на день з певним часом на її прочитання, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Чим шкідливі електронні листи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути