субота, 29 березня 2008 12:12

Чим корисна горілка

Чим корисна горілка
Відношення до горілки у наш час нерідко буває позначено негативними тонами, оскільки асоціюється з алкоголізмом. Проте, сам напій, що, до речі, споконвічно вважається чоловічим, ще ніколи не приносив шкоди тим, хто уміє не втрачати над собою контроль. "Хлібне вино" - саме так колись іменували горілку - володіє певною красою для цінителів спиртного. А ще горілка - чудові ліки!

За допомогою горілки можна лікувати достатньо велику кількість захворювань. Так, в Румунії лікарі рекомендували її своїм пацієнтам-сердечникам. 30 грам горілки щодня, за словами румунських медиків, нормалізують тиск, знижують рівень холестерину в крові і не заподіюють при цьому ніякої шкоди. Зрозуміло, якщо не пити більше.

Зубний біль теж можна зняти за допомогою горілки, правда, тут буде потрібна ще сода і молоко. Спершу грам 30 горілки слід посолити, і прополоскати рот цим розчином (можна проковтнути) потім розчином харчової соди (чайна ложка на 100 грам води, і ковтати не слід), ну а останнім узяти тепле молоко і прополоскати рот ним. Ковтати не слід, якщо немає упевненості в тому, як організм прореагує на горілку з молоком.

Ще горілка допомагає при лікуванні ударів і ран. По-перше, якщо немає інших дезинфікуючих засобів, то рану варто промити саме горілкою. Ну, а окрім того, якщо стакан квіток бузку настояти на півлітрі горілки, то цією настоянкою також можна протирати удари і робити примочки на рани, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Чим корисна горілка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути