субота, 02 серпня 2008 12:05

Цікава дієта проти зайвої ваги

Цікава дієта проти зайвої ваги
Щоб менше їсти, протягом дня вдихайте приємні, нейтральні харчові аромати - наприклад, ваніль, зелене яблуко, корицю. Щоб менше з"їсти під час чергового вживання їжі, вдихайте запахи до і під час їжі.

Щоб не об"їдатися увечері, протягом дня не пропускайте прийомів їжі, а увечері "годуйтеся" запахами. Річ у тому, що до кінця дня раціональна частина свідомості "засипає", "працює" тільки емоційна. Ось вона і примушує нас обжиратися, навіть не розуміючи цього. Запахи пригнічують апетит, тому що діють безпосередньо на емоційні відділи мозку.

Техніка вдихання: затисніть одну ніздрю і зробіть три глибокі вдихи іншою; потім поміняйте ніздрю і повторіть те ж саме. Для "ароматичного схуднення" підходять інгалятори, трави, прянощі, запашні екстракти. Тримайте інгалятори під рукою, в безпосередній близькості. Коли рука в черговий раз потягнеться за бутербродом або шоколадним батончиком, нехай наткнеться на інгалятор. При великій зайвій вазі та непомірному апетитові вдихати запахи треба якомога частіше. На першому етапі "лікування" - до 300 разів на день.

Часто міняйте запахи - звикання знижує ефективність методу. Щоб краще розібратися зі своїми звичками в їжі, ведіть щоденник. Насолоджуйтеся природними запахами їжі. Їжте їжу гарячіше: у гарячих блюд, особливо соусів та супів, аромат сильніший, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Цікава дієта проти зайвої ваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути