Наприклад, учені виявили, що екстракт з шкірки яблука уповільнює розповсюдження злоякісних клітин при ракові товстої кишки на 43%, а екстракт з м"якоті - всього на 29%. А шкірка огірка вважається дуже корисною для шкіри. З іншого боку, шкірка плоду, як губка, накопичує в собі все, у тому числі і різні шкідливі для нашого організму речовини, якщо такі використовувалися при вирощуванні. Глянцева оболонка, красивий, навіть ідеальний вид плоду повинні вас насторожувати. В цьому випадку можна провести такий експеримент - розрізати, наприклад, яблуко і почекати півгодини: якщо яблуко потемніє, значить, все гаразд, воно корисне.
Для того, щоб себе забезпечити - зрізайте шкірку, або прагніть купувати екологічні продукти, виробники яких гарантують, що вони вирощені без пестицидів і приготовані без штучних консервантів, фарбників, ароматизаторів, повідомляє Не Болей.
Коментарі