четвер, 01 травня 2008 13:09

Чай мате сприяє схудненню

Чай може сприяти схудненню. Дієтологи радять, щодня замість сніданку пити зелений чай з медом. Річ у тому, що зелений чай відмінно виводить шлаки, а мед у свою чергу відмінно забезпечує енергією.

Якщо ви вживатимете зелений чай перед кожним прийомом їжі, то  вона краще перетравлюватиметься і добре засвоється. Крім того, після випитого чаю ви з`їсте менше. На жаль, у нас не дуже великою популярністю користується чай мате, а дарма. Мате допомагає людині перебороти несильне відчуття голоду. У цьому чаї міститься приблизно така ж кількість кофеїну, як і в каві, чай багатий на калій, що дозволяє регулювати вміст рідини в організмі, а гіркуватий смак гальмує апетит. Дієтологи радять пити цей чай, завжди, коли прокидається відчуття голоду.

Та і приготувати цей напій дуже просто. Для його приготування вам буде потрібно одну чайну ложку листя матеі залити однією чашкою гарячої, але не киплячої води. Слід також зазначити, що пити мате варто  свіжоприготованим, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Чай мате сприяє схудненню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути