пʼятниця, 11 липня 2008 09:02

Який продукт покращує роботу серця

Який продукт покращує роботу серця
Серцево-судинні хвороби - головна причина високої смертності у Великій Британії та у всьому світі. Але лікарі придумали новий спосіб захистити здоров"я, знижуючи рівні повного холестерину за допомогою витягування з листа артишока. У дослідженні UniversityofReading добровольцям давали щодня протягом 12 тижнів по 1280 міліграм артишокової добавки. Після закінчення експерименту відмічалося сприятливе скорочення холестерину в крові і, як наслідок, зняття окислювальної напруги з серця.

Розглянута трав"яниста рослина багата різними флавонідами - корисними фітохімікаліямі, що мають сильні протизапальні властивості. Як говорять британські кардіологи, пониження плазмового холестерину завдяки добавкам з листя артишока означає покращену серцево-судинну функцію. Крім того, було відмічено, що артишок також запобігає розладам шлунку, порушенням роботи сечових шляхів і кишечника, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Який продукт покращує роботу серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути