субота, 03 травня 2008 13:51

Які продукти потрібно їсти щодня

Які продукти потрібно їсти щодня

Їжте ці продукти щодня, щоб покрити вашу денну норму поживних речовин.

1. Шпинат

Це найкраща їжа для чоловіків. Шпинат - добре відомий "будівельник м"язів", який багатий кислотами омега-3 і фолатами, які зменшують ризик захворювання серця, серцевого нападу і остеопорозу. Окрім цього, фолати покращують приток крові до пенісу. Завдяки лютеїну, який міститься в шпинаті, зменшується вірогідність отримання вікової дистрофії сітківки.

Споживайте одну чашку свіжого шпинату на день.

Замінники: капуста городна, китайська капуста (пак-чой), салат ромен. Страви: зробіть салат з шпинатом; додайте шпинат в яєчню; прикрасьте ним піцу; змішайте з соусом марінара і поставте в мікрохвильовку.

2. Йогурт

Для його створення потрібні різні йогуртові культури, а 2000 років тому його користь для здоров"я навіть не обговорювалася. Бродіння породжує сотні мільйонів пробіотичних організмів, які потрібні для підкріплення батальйону корисних бактерій нашого організму. Він укріплює імунну систему і захищає від раку. Не всі йогурти є пробіотичним продуктом, тому звертайте увагу на написи на упаковці: "Живі йогуртові культури" (хоча, як показують дослідження, не варто завжди довіряти написаному, але якщо такого напису немає, то навряд чи цей йогурт буде пробіотічним).

Споживайте хоч би один стакан йогурту на день.

Замінники: кефір, соєвий йогурт. Страви: йогурт з чорницею, волоським горіхом, насінням і медом - відмінний сніданок (або десерт). Знежирений йогурт - відмінна заправка для фруктових салатів, повідомляє Ukrindustrial.

Зараз ви читаєте новину «Які продукти потрібно їсти щодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути