Ексклюзиви
пʼятниця, 18 липня 2008 08:58

Яка ягода допоможе скинути зайві кілограми

Яка ягода допоможе скинути зайві кілограми
Наступила літня ягідна пора - і саме час використовувати смачні дари природи, щоб без шкоди для здоров"я скинути ненависні зайві кілограми.

Любителі солодкого можуть спокійно замінити в десертах калорійні цукерки і тістечка на солодку черешню. Це смачно, корисно, а головне - ніякої шкоди для фігури у вигляді зайвих сантиметрів на талії.

Крім того, дієтологи радять з"їдати перед своєю звичайною трапезою жменьку черешень. Ви помітите, що відчуття голоду дуже швидко пропадає і зможете без зусиль понизите свій звичний раціон.

Окрім відчуття ситості черешня принесе вам і загальнозміцнюючий ефект. У її плодах багато корисних речовин. Вони містять каротин, вітаміни групи В і невелика кількість вітаміну С (10 мг%), а також багато фосфору і кальцію, залізо та органічні кислоти.

Черешня стимулює діяльність нирок, печінки та кишечника, будучи легким послаблюючим і сечогінним засобом. Вона прискорює кровообіг і корисна для хворих ревматизмом, повідомляє Обзор.

Зараз ви читаєте новину «Яка ягода допоможе скинути зайві кілограми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути