субота, 10 травня 2008 15:01

Як зробити сідниці ідеальними

Фахівці з фітнесу з American Councilon Exercise провели спеціальне дослідження, щоб з"ясувати, які вправи краще всього підходять для тренування сідничних м"язів. Ефективність різних вправ перевіряли за допомогою електроміографії.

Виявилось, що найефективніші вправи для сідниць - звичайні напівприсідання. Сідничні м"язи працюють досить добре і при виконанні випадів, підйомів на сходинку, підйомів стегна з положення з опорою на руки і коліна. Ці вправи прості, не вимагають складного устаткування, їх можна виконувати у себе удома.

Випади.

Візьміть гантелі в обидві руки. Встаньте прямо. Зробіть крок вперед правою ногою. Не нахиляйтеся, спина повинна залишатися прямою. Зігніть ліву ногу в коліні, стежачи за тим, щоб передня стопа була притиснута до підлоги, а коліно знаходилося прямо над стопою. Відштовхніться правою ногою і поверніться в початкове положення. Повторити 8-12 разів. Змінити ногу.

Під"їм на сходинку.

Встаньте прямо перед сходинкою або коробкою (висота сходинки повинна бути близько 40 см). У руках гантелі. Поставте ліву ногу на сходинку і перенесіть на неї вагу. З силою зіпріться на ліву ногу, напружте її м"язи і підніміться на сходинку, прагнучи не використовувати праву ногу. Повторити 8-12 разів. Змінити ногу.

Під"їм стегна.

Початкове положення: спираючись на коліна і долоні. Злегка напружте м"язи живота. Підніміть ногу, зігнуту в коліні на 90 градусів. Підніміть її так, щоб стегно складало одну лінію з тулубом. Повторити 8-12 разів. Змінити ногу, повідомляє Mosmedclinic.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити сідниці ідеальними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути