субота, 19 липня 2008 16:47

Як швидко схуднути після відпустки

Як швидко схуднути після відпустки
Стати гарнішою та помолодшати після відпустки вдається фактично всім!

Правда, багато хто зітхає: за час відпочинку "приросло" декілька явно зайвих кілограмів. Щоб без особливих зусиль, та ще і балуючи себе різною смакотою, позбавитися від зайвих кілограмів, потрібно пити чай!

Правда, чай повинен бути не простій, а трав"яний! Зібрати трави можна самостійно - зараз їх удосталь, а можна і купити в аптеці.

Очисний чай N 1. Показаний під час захворювань, пов"язаних з ожирінням, покращує травлення, виводить холестерин, нормалізує вагу. У рівних долях змішати жостір, кульбабу, подорожник, березовий лист, м"яту, кукурудзяні рильця, толокнянку, спориш, ехінацею. Заварювати чай потрібно з вечора і пити протягом наступного дня по півсклянки в 4-5 прийомів.

Очисний чай N 2. Ідеальний для очищення організму, допомагає позбавитися від жирових відкладень і токсинів. Суміш складається з рівних доль березового листа, малини, ехінацеї, кропиви, кульбаби, буркуну, шипшини, нігтиків і таволги. Вживати як звичайний чай: по 1 стакану 2-3 рази на день, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Як швидко схуднути після відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути