пʼятниця, 11 квітня 2008 10:35

Як схуднути, вживаючи жирну їжу

Як схуднути, вживаючи жирну їжу
Згідно новому дослідженню Вашингтонського університету, знежирена їжа, як не парадоксально, веде до появи зайвого на талії, стегнах і сідницях.

Ті, хто хоче схуднути і харчується виключно знежиреними продуктами, може досягти зворотного результату. Вживання невеликої кількості дієтичного жиру, наприклад, риб"ячого, є кращим засобом для боротьби із зайвою вагою, стверджують фахівці.

Учені виявили, що в організмі піддослідних мишей жир застопорився через те, що у печінки не було жиру для переробки. Результати досліджень говорять про те, що екстремальні дієти не завжди ведуть до схуднення. Крім того, вони підтверджують дієвість дієти доктора Аткінсона, в якій акцент ставитися на низький вміст вуглеводів і достатній жирів.

Професор медицини доктор Семенковіч і його команда генетично створили мишу, у якої в печінці був відсутній ензим, що відповідає за виробництво жиру. Після поїдання знежиреної їжі, у миші розвинувся синдром жирної печінки. Жирові запаси перемістилися в печінку і вона не змогла їх переробити.

Дослідники прийшли до висновку, що для того, щоб спалювати жир в печінці, потрібно споживати достатню кількість жирної їжі. Проте, у всьому потрібно знати міру і добре збалансована дієта не тільки дозволить Вам відмінно виглядати, але і самопочуття поліпшить, повідомляє Neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як схуднути, вживаючи жирну їжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути