Ексклюзиви
субота, 05 липня 2008 13:42

Як просто позбавитися зайвої ваги

Як просто позбавитися зайвої ваги
За браку рідини наш організм починає відчувати стрес і посилає сигнали в мозок, схожі із сигналами голоду. Так, ми починаємо хотіти їсти, тоді як насправді нам треба пити!

В результаті непотрібні у цей момент поживні речовини відкладаються у вигляді жиру в нашому тілі.

Намагаючись позбавитися від зайвої ваги, ми виснажуємо себе заняттями спортом. Але мабуть, треба просто організувати збалансоване споживання води. Така дієта стає все більш популярна на Заході.

Щодня потрібно випивати по 2 -2,5 літра води, причому окрім соків, чаю та кави.

Саме тоді, на думку американських дієтологів, ми можемо приглушити відчуття голоду і скоротити кількість споживаної їжі. І пити потрібно саме воду, оскільки активні речовини, що змінюють хімічний склад організму, містяться навіть в чаї та каві.

Чиста вода також корисна і для Вашої шкіри. Вона завжди буде достатньою мірою насичена вологою зсередини, а значить, захищена від дії морозу і сонячних променів, пересихання і лущення.

До речі, воду варто пити тільки очищену, мінеральну або кип"ячену. Водопровідна вода містить активний хлор та інші домішки, отримані під час проходження системами водопостачання, старими та іржавими.

Отже, вживаючи воду щодня, Ви відразу вбиваєте двох зайців - позбавляєтеся від зайвої ваги і живите свою шкіру. Це особливо важливо в літній час, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Як просто позбавитися зайвої ваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути