середа, 09 квітня 2008 16:21

Як приборкати надмірний апетит

Напевно, багатьом жінкам доводилося стикатися з проблемою зайвих кілограмів, які з"являються за зиму. Адже пляжний сезон і час відпусток поряд. Як же приборкати апетит, адже хороша господиня, як правило, любить готувати не тільки для своїх близьких, але і сама не проти потішити себе чимось смачненьким. Отже, будь-які дієти спричиняють їй дискомфорт.

Головне, слід чітко усвідомлювати - ми їмо не шлунком, а мозком, яким можемо керувати самостійно. Тому нам досить дотримуватися низки нескладних правил. Не варто ходити за продуктами на ринок або в магазин на голодний шлунок, в цьому випадку спокус купити багато зайвої і калорійної їжі буде значно менше. Снідати слід обов"язково, оскільки ще "сплячий шлунок" не особливо вередує з приводу того, що ви їсте, тому наситити його не проблематично.

На вечерю можна дозволити собі смачненького, але в обмеженій кількості. І робити це слід, не сидячи перед телевізором, коли ви не можете контролювати кількість з"їденого, а у сімейному колі або в компанії друзів. Це дозволить вам контролювати свій апетит, замінивши його приємним спілкуванням.

Зменшити апетит можна, закушуючи чимось кислим або з присмаком гіркуватості. Кислота сприяє підвищенню температури, одночасно з цим підсилюючи обмінні процеси, викликаючи прискорене серцебиття і підвищуючи тиск. А в результаті відбувається зниження апетиту.

Своєчасно займайтесь лікуванням захворювань, оскільки організму потрібно "заїдати" проблему, а це не може сприяти збереженню фігури.

Обов"язково з любов"ю ставтесь до себе, випромінюйте позитив і гарний настрій. Скористайтеся гідромасажем, який знижує апетит увечері, це допоможе вирішити проблеми зі спокійним сном, знімаючи дратівливість і нервозність. Крім задоволення, ви одержите і оздоровчий загальнозміцнюючий ефект. Тим паче, що під струменями води при такому масажі розбиваються жирові відкладення, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як приборкати надмірний апетит ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути