Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 09:25

Як можна позбавитися від целюліту

Як можна позбавитися від целюліту
Як і у випадку з іншими неприємностями, пов"язаними з відкладеннями жиру, від деякої кількості целюліту можна позбавитися за допомогою дієти і вправ. Для згорання жиру достатньо вправ, що є різновидами аеробіки, бігу підтюпцем, плавання, велосипедних прогулянок, швидкої ходьби.

Але потрібно проробляти все це з хорошою швидкістю протягом 20 хвилин і більше, тільки тоді жир згоратиме. Так, ви не можете перетворити жирову тканину на м"язи, але щільні, з хорошим тонусом м"язи можуть згладити поверхню шкіри і зменшити прояви целюліту.

Ви можете також позбавитися від надмірних жирових відкладень і зменшити кількість засвоюваного жиру, дотримуючись дієти з малим вмістом жирів. Їжте більше фруктів, овочів і риби і менше м"яса, молочних продуктів і масла, що містять насичені жири.

Лікарі погоджуються з тим, що це дає деякі результати. Але є жінки, готові піти на більш серйозніші заходи. За декілька тисяч доларів ви можете видалити жир зі стегон за допомогою хірургічної процедури, в ході якої жир буквально відсмоктується. Але що це дає?

"Це трохи допомагає, - говорить д-р Гербер, - але вм"ятин позбавитися не вдається. Відсмоктування тільки трохи вирівнює поверхню, позбавляючи від жиру, що давав опуклості і провали".

Зараз існує новіша процедура, що, як заявляють деякі, позбавляє від вм"ятин. Ось в чому вона полягає. Спочатку лікар відсмоктує жир традиційним способом (liposuction). Потім використовується спеціальний інструмент з ріжучим краєм. Він захоплює і розрізає волокна, що викликають утворення поглиблень на шкірі. Потім лікар вводить жир там, де потрібно додатково вирівняти шкіру.

"Цей метод ще не всіма схвалений, - говорить Вікторія Вайтал-Луіс, доктор медицини, хірург, яка спеціалізується на пластичних операціях, член Асоціації лікарів - фахівців з пластичної і відновної хірургії з Мельбурну, штат Флорида.

- Я знаю одного лікаря з Бразилії, результати якого справляють дуже велике враження, але наш досвід з ін"єкціями жиру показує, що поліпшення недовговічне. Ще не робилися дослідження, що показали б, що новий метод забезпечує довготривалі результати", повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як можна позбавитися від целюліту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути