Субота, 05 липня 2008 18:57

Як любителям солодкого залишатися стрункими

Як любителям солодкого залишатися стрункими
Учені з британського Інституту харчових досліджень англійського міста Норіч винайшли харчові добавки, що знижують здатність організму переробляти жири і активність тих частин головного мозку, що відповідають за "відчуття голоду".

Як очікується, протягом найближчих двох років на полицях британських магазинів з"являться продукти харчування з добавками, що пригнічують зайвий апетит. Насамперед вони входитимуть до складу різних тістечок, тортів, печива і цукерок, що мають високу калорійність.

В результаті ласунам не доведеться боротися з бажанням з"їсти зайвий шматочок солодкого - вони зможуть зробити це й при цьому не набирати зайву вагу.

Активними елементами нових добавок є отримані зі злакових рослин ліпіди. Вони мають здатність запобігати розщепленню жирів в процесі травлення і одночасно подавати до мозку сигнали "про насичення" організму, повідомляє Обзор.

Зараз ви читаєте новину «Як любителям солодкого залишатися стрункими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода