Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 08:56

Як дізнатися, чи настала вагітність

Як дізнатися, чи настала вагітність? У вас вже не перший день затримки, груди набухли, соски потемніли. Крім того, вранці вас нудить, а запах улюблених духів став неприємний. Ці, а також інші ознаки у багатьох випадках свідчать про вагітність.

Найпростіша і найзручніша можливість підтвердити вагітність — скористатися домашнім тестом, який можна купити у будь-якій аптеці. Для вірності можна повторити процедуру протягом кількох днів. Якщо на тесті проявляються дві смужки, можна з дуже високою часткою ймовірності стверджувати, що ви вагітні.

Після цього, не зволікаючи, відправляйтеся на прийом до гінеколога. Лікар огляне вас на кріслі, і по характерних змінах з боку піхви і матки зможе підтвердити наявність вагітності. Крім того, він може призначити аналіз крові на гормон ХГЧ і УЗД для встановлення терміну вагітності і виключення діагнозу "позаматкова вагітність", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як дізнатися, чи настала вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути