Ексклюзиви
субота, 26 липня 2008 17:07

Як чоловікові надовго зберегти сексуальну активність

Як чоловікові надовго зберегти сексуальну активність
Стати батьком в 90 років - легко, якщо жити в Раджастхані та щодня пити верблюже молоко.

Таку залежність підтверджує історія селянина Нану Рам Джогі, великого любителя цього продукту, що став днями батьком дев"ятої дитини. Кілька років тому помер один з дорослих синів Джогі, і його дружина Сагурі залишилася одна. Також овдовілий на той час 90-річний свекор вирішив узяти на себе турботу і відповідальність за самотню жінку.

Коли у неї народилося маля, всі змогли переконатися, що Джогі вдалося заповнити втрату буквально в усіх відношеннях. Нинішня 30-річна Сагурі у нього вже четверта за рахунком дружина. Всього в сімействі ветерана вісім нащадків від перших трьох дружин і більше дюжини онуків.

Слід відмітити, що це не єдиний випадок такого пізнього батьківства в Індії та другий за останній час в Раджастхані. Майже рік тому газети повідомили про феноменальний випадок народження сина у 88-річного фермера Вірмарама Джата з міста Бармер. Тоді новоявлений тато також пояснив своє досягнення тим, що регулярно вживає "еліксир батьківського довголіття" - молоко раджастханських верблюдиць, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як чоловікові надовго зберегти сексуальну активність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути