вівторок, 07 лютого 2012 09:56

89-річний швед отримав штраф за таран покупців візком

89-річний швед отримав штраф за таран покупців візком

Суд шведського міста Карлскруна визнав 89-річного місцевого жителя винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень жінці на парковці гіпермаркету Amiralen shopping centre.

Як повідомляє видання The Local, напад на жінку пенсіонер зробив за допомогою візка. За словами постраждалої, біля входу в магазин літній чоловік наказав їй жестом звільнити дорогу, але коли вона теж жестом попросила його об'їхати, той буквально протаранив її візок своїм і, розчистивши собі дорогу, відправився за покупками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонер помер під час сексу з повією, вдавившись вставною щелепою

Постраждала розповіла, що "наїзд" був такої сили, що вона отримала забій грудної клітки, що згодом було зафіксовано медиками. Обурена такою поведінкою, жінка наздогнала старого і спробувала висловити йому своє невдоволення. "Тільки тому, що Ви старий, не дає Вам право робити все, що Ви захочете", - цитує розсерджену жінку видання Bltsydostran.se. Але ці слова тільки ще більше розлютили агресивного пенсіонера, який цього разу спробував довести свою правоту і штовхнув жінку в груди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівський пенсіонер зробив собі пістолет і кілька арбалетів

У суді ж він заявив, що постраждала не давала йому проїхати в магазин, а потім гналася слідом за ним по парковці з криками. Він також повідомив, що не міг завдати таких побоїв, так як слабкий і на доказ надав суду медичну довідку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голландському пенсіонеру держава буде оплачувати повій

Проте свідки підтвердили слова потерпілої. І суд визнав старого винним, зобов'язавши його виплатити штраф в 1500 крон ($ 222), а також компенсацію медичних витрат потерпілої.

Зараз ви читаєте новину «89-річний швед отримав штраф за таран покупців візком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути