четвер, 20 березня 2008 19:55

Вчені визначили смакові пристрасті чоловіків і жінок

 Вчені визначили смакові пристрасті чоловіків і жінок

Смакові пристрасті різних статей справді відрізняються: чоловіки віддають перевагу м"ясу, тоді як представниці прекрасної статі - фруктам та овочам. Річне дослідження, у якому взяли участь 14 тисяч осіб, виявило й інші особливості.

Із всіх видів м"яса чоловіки частіше їдять телятину та шинку, з дичини - качку. Найбільш улюблені морепродукти - креветки та устриці. Найбільш популярні овочі у представниць прекрасної статі - морква й томати, найулюбленіші ягоди й фрукти - полуниця, чорниця і яблука. Слабка стать частіше за сильну їсть горіхи, яйця та йогурти.

До виключень із загальної тенденції, можна віднести тягу чоловіків до спаржі й брюссельської капусти, а жінок - до свіжих гамбургерів (напівфабрикатів чоловіки їдять більше).

На думку дослідників, ця робота дуже важлива, оскільки наше здоров"я прямо залежить від того, що ми їмо. Правда, результати досить відносні - адже вони ґрунтувалися на опитуванні, а не на постійному контролі учасників. А крім того, у дослідженні брали участь тільки американці, так що європейцям або, тим паче, азіатам користі від нього мало, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину « Вчені визначили смакові пристрасті чоловіків і жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути