субота, 04 жовтня 2008 11:02

Наявність коханки руйнує мозок чоловіка

 Наявність коханки руйнує мозок чоловіка

Італійські вчені з"ясували, що наявність коханця або коханки може призвести не тільки до краху сім"ї, але й зруйнувати мозок. Необхідність обманювати партнера може призвести до мігреней, які, у свою чергу, можуть стати причиною аневризми. Про це невролог Лоренцо Пінессі повідомив на відкритті міжнародної конференції в Турині.

Дослідивши людей, які страждають на мігрень, Лоренцо Пінессі з"ясував, що найскладніші випадки спостерігаються у тих людей, які мають любовні зв"язки на стороні.

"Ми з"ясували, що чоловіки більшою мірою схильні до цього захворюванню, що пов"язане зі стресом і гіпертонією (підвищеним кров"яним тиском)", - відзначив він. Як припускає Лоренцо Пінессі, можливо, чоловіки відчувають більш серйозне почуття провини, обманюючи партнерку, що призводить до наростання стресу й напруги".

Дослідження показало, що в тих, хто страждає на головний біль, більше шансів на розвиток мігрені, і в невеликого відсотка відбулася аневризма зі смертельними наслідками. Тому професор радить невірним чоловікам та жінкам "відволіктися на час від любовної інтриги й провести обстеження головного мозку".

Лоренцо Пінессі також рекомендує зрадникам, які страждають від головного болю, "уникати Камасутри й практикувати звичайні статеві акти" щоб уникнути навантажень на серце. Він додав: "Від вибору сексуальної позиції також залежить ступінь навантаження на серце - найкраще уникати позицій, при яких чоловік стоїть на ногах", повідомляє Освiтнiй портал

Зараз ви читаєте новину « Наявність коханки руйнує мозок чоловіка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути