Ексклюзиви
вівторок, 01 квітня 2008 07:12

Заборонили проказувати фільм про мера

— Це не що інше, як цензура, — каже 53-річна Ольга Бабій, керівник телерадіокомпанії "Галичина" в Івано-Франківську. Вона обурюється щодо ухвали обласного Господарського суду від 26 березня, яка забороняє транслювати фільм "За лаштунками влади. Земельні зловживання мера Анушкевичуса".

Документальну стрічку зняли на обласному телебаченні "Галичина" за сприяння міського осередку Блоку Юлії Тимошенко. В основі сюжету — розпорядження міського голови, який роздає землі під будівництво об"єктів "Епіцентр" і "Мегадор". Фільм планували показати у приміщенні міськради 26 березня о 19.00. Містом розклеїли афіші з оголошенням.

Стрічку заборонили до показу, бо у "Галичини" не було державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрацію. Більшість депутатів міськради називають це рішення незаконним, а мер підтримує його.

— Всьому є межа, — каже 43-річний Віктор Анушкевичус, — Усе своє життя я працював чесно, тому несправедливо говорити про зловживання. Суд прийняв правильне рішення, бо фільм ґрунтується на неправдивій інформації.

Зараз ви читаєте новину «Заборонили проказувати фільм про мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути