субота, 17 травня 2008 07:13

За інформацію про грабіжника обіцяють 50 тисяч гривень

  Нападник був одягнений у синю джинсову куртку, чорну футболку, світлі штани з накладними кишенями. Гроші вимагав російською мовою
Нападник був одягнений у синю джинсову куртку, чорну футболку, світлі штани з накладними кишенями. Гроші вимагав російською мовою

Опівдні 12 травня до відділення "Приватбанку" по вул. Червоноармійській у Чернівцях зайшов чоловік. Відвідувачів не було. Невідомий розбив пістолетом вітрину й вистрілив у касирку 23-річну Інну Гончар. Куля ушкодила ліве плече й легені.

— Зайшов, вистрілив, — згадує дівчина. — Щось там кричав, вимагав гроші. Я відійшла назад, сейф опинився якраз позаду мене. Закричала, сховалася за спинку крісла. Боялася, що куля потрапить мені у голову. Він побачив, що толку немає, та й пішов собі.

"Швидку" викликала відвідувачка, що зайшла за кілька хвилин. Інну прооперували. Загрози її життю немає, але стан дівчини тяжкий.

— Куля пройшла через м"які тканини лівого плеча, не зачепила кісток, — каже заступник головного лікаря Микола Щербань, 58 років.

Відділення "Приватбанку" — це кіоск розміром 3 на 3 м. На кнопку сигналізації Інна Гончар натиснула, коли нападник уже втік. Камери спостереження його не зафіксували, бо в той час у місті вимкнули світло. Фоторобот склали зі слів касирки. Грабіжника шукають майже 800 правоохоронців. За інформацію про нього керівництво банку обіцяє 50 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «За інформацію про грабіжника обіцяють 50 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути