Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 19:08

Володимир Зиза зарізав дружину й повісився

Увечері 13 грудня Володимир Зиза, 40 років, із села Корінецьке Талалаївського району Чернігівської області посварився з 43-річною дружиною Валентиною. Дітей у хаті не було.

Чоловік схопив зі столу кухонного ножа та вдарив жінку в груди. Лезо потрапило в серце. Валентина померла миттєво. А Володимир побіг на покинуту ферму за село й повісився. Наступного дня за слідами по снігу його знайшли односельці.

Зиза працював різноробом на місцевій агрофірмі, Валентина — сторожем на свинофермі. Старша донька навчається на кухаря в райцентрі, менша — закінчує сільську школу.

Подружжя поховали на кладовищі за селом. Однак не поряд. Володимир упокоївся на околиці цвинтаря. Священик його не відспівував. Поминального обіду родичі не влаштовували. Із Валентиною попрощалися як належить.

У чоловіка залишилася старенька мати. Вона живе в селі Курінь Бахмацького району. Дівчат виховуватиме мати Валентини. Нині вона оформляє опікунство над онучками.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Зиза зарізав дружину й повісився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути