Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2007 07:07

Водій вкусив інспектора ДАІ

Минулої неділі 26-річний Олександр Семенюк із Рівного проїжджав "москвичем" на розі вул. Київської та Данила Галицького. Неподалік чергував патруль.

— Прапорщики Кузін та Середа наказали водієві зупинитися для перевірки. Але він навпаки — рвонув по Київській. Наздогнали його лише біля супермаркету "Сільпо", — розповідає 32-річний інспектор обласного управління ДАІ Василь Петрик. — Хлопці зрозуміли, що водій напідпитку.

Коли інспектори підійшли до машини, Олександр почав їх лаяти. Виходити  відмовився. Став погрожувати, що позбавить їх роботи. Показувати документи не хотів. Миколі Кузіну, який стояв ближче, спробував відірвати нагрудний значок. А коли той відпихнув його руку — щосили вкусив за палець правої руки.

Семенюка затримали за хуліганство та опір правоохоронцям. Автомобіль забрали на штрафмайданчик.

— Рана неглибока, Микола замастив її "зеленкою", — каже Петрик. — Але найцікавіше, що такий випадок у нас не перший. Три тижні тому інший водій покусав нашого інспектора.

Зараз ви читаєте новину «Водій вкусив інспектора ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути