Ексклюзиви
вівторок, 10 грудня 2019 07:10

В оздоровчому таборі згоріли троє школярок

За останні два роки в Одесі вчетверте сталася масштабна пожежа. В коледжі економіки, права й готельно-ресторанного бізнесу — найбільше загиблих — 16. Він загорівся 4 грудня.

17 серпня цього року горів готель "Токіо Стар". Від вогню й чадного газу загинули дев'ятеро людей, ще 10 постраждали. Спалахнув через порушення правил пожежної безпеки, за висновками слідчих. У справі четверо підозрюваних, слідство триває.

10 червня зайнявся корпус №7 Одеського обласного медичного центру психічного здоров'я. Загинула медсестра і шестеро пацієнтів. Справу розслідують за чотирма статтями, зокрема про службову недбалість.

Одеський дитячий оздоровчо-спортивний табір "Вікторія" загорівся в ніч проти 16 вересня 2017-го. Загинули троє дівчат — 8-річна Софія Мазур, 9-річна Анастасія Кулинич і Сніжана Арпентій, 12 років. У закладі були проблеми з протипожежною безпекою. Вирок винесли виховательці Наталії Цокур, яка на папері відповідала за техніку безпеки. Дали три роки умовно. Щодо керівника табору Петроса Саркісяна тривають суди.

Зараз ви читаєте новину «В оздоровчому таборі згоріли троє школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути