пʼятниця, 07 грудня 2007 07:05

В Олександра Єгорова вкрали 10 мільйонів доларів

  Віце-президент футбольного клубу ”Зоря” Олександр Єгоров
Віце-президент футбольного клубу ”Зоря” Олександр Єгоров

Увечері 29 листопада двоє жителів райцентру Краснодон Луганської області та киянка їхали мікроавтобусом "Фольксваґен Транспортер" трасою Київ–Харків.

Біля селища Іванкове Бориспільського району побачили трьох працівників державної автомобільної інспекції. Ті жезлом наказали зупинитися. Поряд стояв патрульний автомобіль "фольксваґен".

Щойно автобус зупинився, даїшники увірвалися до салону. Водія та пасажирів вивели, зв"язали та залишили в лісі. Ті звільнилися вранці наступного дня. Авто залишилося на дорозі.

— У мікроавтобусі стояв залізний ящик на всю ширину машини, — розповідає керівник прес-служби обласної міліції Микола Жукович. — Потерпілі заявили, що з нього зникли 9 мільйонів 906 тисяч доларів. У саморобному сейфі кодового замка не було.

Нині міліціонери порушили кримінальну справу, шукають нападників.

— Працівники ДАІ не мають до злочину жодного відношення, — каже виконуючий обов"язки міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко. — У той час на трасі не були заплановані пости чи рейди. Ця справа дуже туманна. Потерпілі не говорять правди. Ми сумніваємося, що ці гроші існували.

Троє потерпілих — безробітні. Гроші везли з Києва до Краснодона. Кажуть, вони належали віце-президенту футбольного клубу "Зоря" Олександрові Єгорову. Він отримав їх від продажу нерухомості в Києві. Слідчі з"ясовують, як йому це вдалося. Віце-президент після пригоди на роботу не ходить.

— Це його приватна справа, — кажуть у прес-службі футбольного клубу. — Ми не коментуватимемо події.

У Краснодоні із дружиною та двома дітьми живе президент ФК "Зоря" народний депутат України від Партії регіонів Валерій Букаєв.

— До Валерія Олександровича ця справа не має жодного відношення, — запевняє довірена особа віце-президента. — Я дзвонила йому наступного дня після пригоди — він навіть не чув про те, що сталося.

Зараз ви читаєте новину «В Олександра Єгорова вкрали 10 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути