Ексклюзиви
пʼятниця, 23 травня 2008 07:08

У Чернігові дев"ятикласниця народила в туалеті дитину

11 травня в Чернігові на вулиці Героїв Чорнобиля дев"ятикласниця 15-річна Вікторія народила вдома дитину.

— Міліція знайшла немовля тут, — сусідка показує місце на клумбі. — А он і перчатки експерта валяються. Ніхто в будинку не може повірити. Ще кілька днів тому Віка гуляла під під"їздом із собакою, живота не бачили.

Про вагітність школярки не здогадувалися ні батьки, ні вчителі колегіуму, де вона навчається. Думали, що дівчина поповніла. До останнього вона ходила на уроки фізкультури, ні на що не скаржилася.

Вікторія зустрічалася з місцевим хлопцем Євгеном, 18 років. Познайомилися півтора року тому. Він навчався в ліцеї N15. Запевняє, що користувалися презервативами.

Надвечір 11 травня у Вікторії почалися перейми. Мати з вітчимом були в гостях. Дев"ятикласниця народила дівчинку на унітазі. Каже, що та була мертвою. Злякалася, загорнула її у два пакети і винесла на вулицю. Поклала під кущ за будинком. Батькам, які невдовзі повернулися, нічого не сказала. Лише поскаржилася матері на біль і кровотечу. Жінка дала доньці знеболювальне й наказала збиратися до лікарні.

Гінекологи одразу встановили причину кровотечі. Повідомили в міліцію. Мертве немовля знайшли на клумбі під вікном квартири близько четвертої ранку. Припускають, що школярка викинула дитину з третього поверху. За висновком експертів, дівчинка померла від перелому кісток черепа.

Сім"я дев"ятикласниці забезпечена, порядна. У Вікторії є 11-річний брат Артем. Батьки кажуть, якби знали про вагітність доньки, то виховали б онуку як рідну дитину.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові дев"ятикласниця народила в туалеті дитину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути