Ексклюзиви
четвер, 26 березня 2020 06:10

В атовця вкрали бойові нагороди та частину бронежилета

У місті Сміла Черкаської області невідомі вкрали військові нагороди в атовця 38-річного Сергія Леня. Він у цей час був на польових зборах. Коли приїхав, застав виламані двері квартири. Викликав поліцію.

— Був на офіцерських зборах у Львові. Через карантин нас відкликали і я повернувся, — розповідає Сергій. — Підходжу до дверей і бачу, що вони повністю зігнуті. Заглянув, а у квартирі все розкидане. Злодії вичистили все, що могли. Забрали пральну машину з трубами, витяжку, пилосос, ноутбук і різні дрібниці. Вкрали берці, які зі служби залишилися. З бронежилета витягли передню пластину. Взяв форму, а там усе "живцем" вирвано — відзнаки "За відвагу", "За участь в АТО" й інші.

Сергій Лень служив у складі батальйону "Черкаси". Спершу командиром відділення, згодом — комзводу в 10-й гірсько-штурмовій бригаді.

Підозрює, що до нього залізли наркомани за наведенням.

— Грошей не було, тримаю їх на картці. Образливо за нагороди, — каже Лень. — Для крадіїв вони не мають жодної матеріальної цінності. Є підозри на одного сусіда. Міг навести на мою квартиру.

Зараз ви читаєте новину «В атовця вкрали бойові нагороди та частину бронежилета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути