Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 07:08

Юрія Сопка убив депутат сільради

Тіло 26-річного підприємця Юрія Сопка міліціонери витягли 6 грудня з річки в селі Мамаївці Кіцманського району Буковини. Чоловіка шукали тиждень.

Увечері 29 листопада Сопко власною машиною виїхав з дому й не повернувся. Згодом знайшли авто, особисті речі підприємця і 13 тис. грн.

— Ми припускали, що його вбили, однак не могли знайти причини, — розповідає 30-річний Руслан Скрипник із райвідділу міліції.

Виявилося, що напередодні Сопко купив земельну ділянку в депутата Валявської сільради Юрія Видинівського, 31 рік. Спочатку домовлялися за $70 тис., однак продавець підняв ціну до $90 тис. У Юрія не вистачило грошей.

— Того вечора підприємець їхав по документи на землю, — веде далі Скрипник. — Замість оригіналів отримав копії. Обурився, поліз битися. Нанесені поранення були смертельними.

Видинівський разом із 22-річним Юрієм Прокопчуком поклали тіло в мішок із вантажем і кинули в річку. Заплямований одяг спалили.

Сопка поховали в рідному селі Валява Кіцманьського району. У нього залишилися 26-річна дружина й 3-місячний син. Чоловік продавав привезений із Китаю одяг. З убивцями був знайомий з дитинства.

Злочинців затримали. Вони зізналися у скоєному. Видинівському і Прокопчукові загрожує до 15 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Сопка убив депутат сільради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути