четвер, 14 квітня 2011 10:11

Унікальний прилад, який вбиває мікроби, фармацевтична мафія не визнає

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  Вінницький лікар Олексій Галаган показує прилад, який сам змайстрував. Запевняє, що ним можна вбити всі відомі мікроби
Вінницький лікар Олексій Галаган показує прилад, який сам змайстрував. Запевняє, що ним можна вбити всі відомі мікроби

Вінницький лікар 74-річний Олексій Галаган запевняє, що створив пристрій, який убиває мікроби. У тому числі паличку Коха — причину туберкульозу. Апарат не визнає офіційна медицина.

— Мене скоріше трактором переїдуть, ніж визнають винахід. Його собівартість — 1200 гривень. А в Україну переказують мільйонні транші на закупівлю препаратів від туберкульозу. Що ж тоді робитиме вся фармацевтична мафія? — каже Олексій Якович.

Олексій Галаган — уролог, має 54 роки стажу. 20 — працював головним лікарем Крижопільської райлікарні, 15 — вивчає су джок терапію — лікування хвороб за допомогою стимуляції кисті руки та стопи. Тепер орендує кабінет у вінницькій райлікарні.

— Ідея створити прилад прийшла, коли прочитав книгу англійської лікарки Хільди Кларк "Невиліковних хвороб немає". Авторка пише, що всі мікроби мають частоту і несуть від'ємний заряд. Мій апарат на цій же частоті посилає в організм позитивний заряд. Виходить коротке замикання і бактерія гине.

Лікар дістає з шафи пристрій. Це останній, десятий, удосконалений варіант. Під'єднує до нього два електроди. Під час сеансу їх треба тримати в руках. Показує циферблат, на якому виставляють частоту бактерій. Дістає список недуг, які вилікував за півроку: гепатит С, запалення нирок, жовчного міхура, кісту печінки.

— Випробувати апарат на хворих на туберкульоз не можу, бо не пускають. Фтизіатр навідріз відмовилася рекомендувати мій винахід. Говорив із завідувачем кафедри туберкульозу нашого медінституту Борисом Пухликом. Він прямо сказав: "Олексію, не ходи і не проси. Ніхто тебе не прийме і не сприйме". Але ж можна реально подивитися на результати!

За півроку за допомогою пристрою Олексій Якович вилікував близько сотні хворих.

— Це не прилад, а чудо. Лікарі просто не розуміють, — каже 62-річна Ніна Волкова. Торік за допомогою апарата жінка знищила кишкову паличку в сечовому міхурі. — У мене 26 років полівалентна алергія. Ліки не те що приймати не можу — задихаюся від їхнього запаху. Я вже кров'ю в туалет ходила. Думала — усе, хрест на мені. В Олексія Яковича вилікувалася за три сеанси. Він життя врятував. Коли принесла результати аналізів своєму лікарю-біохіміку, вона сказала, що такого бути не може.

Фтизіатр Вінницької райлікарні 67-річна Марія Лобанова відмовляється рекомендувати прилад хворим:

— Даже вникати не хочу, у чому його дія. Туберкульоз — інфекційне захворювання, яке викликають мікробактерії туберкульозу. І жоден пристрій досі не знищив паличку чи бактерію. І я пробувати не буду. Весь світ лікує туберкульоз протитуберкульозними препаратами. Якщо Галаган хоче — хай лікує, але своїм пацієнтам я його не раджу.

Зараз ви читаєте новину «Унікальний прилад, який вбиває мікроби, фармацевтична мафія не визнає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути