Ексклюзиви
понеділок, 06 березня 2006 19:04

Учитель розбив учневі голову

Ужгородський п"ятикласник Іван Чепканич отримав закриту черепно-мозкову травму від удару палицею по голові. На уроці праці в школі хлопця вдарив учитель.

— Усе сталося під час уроку. Вчитель просто вийшов із себе, нерви не витримали, — пояснив "ГПУ" заступник директора школи N12 міста Ужгород Володимир Лешко, 49 років. — Хлопець розмовляв, а вчитель просто вдарив його по голові ціпком, на який він опирається. Ми одразу скликали педнараду, і вчитель написав заяву про звільнення. Він усвідомив, що зробив.

11-річний Іван пояснив, що просто позичав товаришеві ручку, за що й отримав по голові. З травмою учень самостійно дійшов додому, де йому й викликали "швидку". У лікарні Іванові наклали два шви. Зараз хлопець удома і до школи не ходить.

— Це на моїй пам"яті перший такий випадок, — розповів "ГПУ" лікар-нейрохірург Мирослав Переста, 27 років, який оглядав Івана Чепканича. — Коли хлопця привезли, він був переляканий, голова — у крові. В Івана струс мозку і закрита черепно-мозкова травма.

Батьки Івана Чепканича одразу ж прийшли до школи виясняти ситуацію. За словами заступника директора Володимира Лешка, батько учня збирається подавати в суд на вчителя за травмування дитини. Вчитель пропрацював на педагогічній ниві 46 років.

Зараз ви читаєте новину «Учитель розбив учневі голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути