Ексклюзиви
субота, 19 липня 2008 07:04

У Вінниці пограбували ювелірний магазин

У ніч на 17 липня пограбували ювелірний відділ супермаркету "Фуршет" у Вінниці. Злодії прорізали зовнішню стіну приміщення електричною пилкою-болгаркою і проникли всередину.

— Десь у десять ранку я зайшов до "Фуршету" йогурту купити, — згадує 32-річний Олександр Липов. — Дивлюсь: у фойє, де візки складають і є два бутики, стоїть купа міліціонерів.

Супермаркет "Фуршет" на вул. Острозького, 1 відкрили у квітні 2008-го. У прибудові до магазину орендують торгову площу дві крамниці — із пресою та ювелірна. Остання працювала з 8.00 до 22.00 год.

— Продавщиця з "Преси" — то моя знайома, — продовжує Липов. — Каже, через дірку спочатку залізли до її "ракушки", бо вона якраз під стінкою стоїть. Поперевертали газети й журнали. Потім прорізали вхід до ювелірної лавки і сейф.

Зловмисники викрали виробів на суму майже $40 тис. Залишили лише кілька ланцюжків і сережок. Сигналізації в "ювелірці" не встановлювали. Власники торгової точки нікого не підозрюють.

— Ювелірна крамничка розташована на території, яку ми здаємо в оренду, — каже директор "Фуршету" Тетяна Грипетюк. — Наш магазин цілий. Більше сказати нічого не можу.

— Про пограбування ми знали зранку, — говорить охоронець головного офісу мережі "Фуршет". Прізвища свого не називає. — Чекатимемо висновків міліціонерів. Охоронців, які чергували тієї ночі, можуть звільнити. Якщо виявлять, що були у зговорі зі злодіями, то на них чекає суд.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці пограбували ювелірний магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути