субота, 08 вересня 2007 07:07

У прокурора з двору вкрали службовий автомобіль

Уночі 5 вересня з подвір"я прокурора Пирятинського району Полтавської області Івана Богомола зникла службова "лада" десятої моделі. Більше зловмисники нічого не взяли. Ворота були зачинені. Собаки Богомол не має.

— Напередодні я засидівся на роботі до дев"ятої вечора, працювали над справою зі слідчим, — каже "ГПУ" Іван Богомол. — Водія Бориса Володіна на роботі вже не було, тому я поїхав додому сам. Поставив машину в дворі, бо у гаражі стояла моя власна "десятка".

Іван Богомол працює прокурором 22 роки. Останні 8 їздив на службовій "дев"ятці". Цього року її списали. Вона стоїть у службовому гаражі. У червні обласна прокуратура виділила гроші на нове авто. За 40 тис. грн купили сріблясту "десятку". Її ще не встигли навіть зареєструвати. Ключі від неї мають водій та прокурор.

— Підозри щодо викрадачів у мене є, але це ж таємниця слідства, — каже прокурор. — Хіба в мене мало ворогів?

Міліція порушила кримінальну справу.

5 вересня на прес-конференції начальник Полтавського обласного управління міліції Михайло Вершняк сказав, що машину вкрали і в прокурора Лохвицького району.

— У мене тепер телефон від дзвінків розривається, — обурюється прокурор із Лохвиці Володимир Гура. — Моя машина ціла, стоїть у гаражі.

Зараз ви читаєте новину «У прокурора з двору вкрали службовий автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути