вівторок, 30 жовтня 2007 07:07

У Києві пограбували два банки

Близько третьої години дня минулої п"ятниці до відділення "Індексбанку" на вулиці Щербакова, 45 в Шевченківському районі столиці забіг чоловік. Погрожуючи пістолетом, змусив касирів віддати 90 тис. грн, $2 тис. та 50 євро. Гроші склав до сумки, сів у таксі й поїхав.

— Він до нас заходив десь близько десятої ранку, — розповіли касири міліціонерам. — Цікавився умовами кредитування та охороною банку.

Чоловік мав 170–175 см зросту, був одягнений у темну спортивну куртку й в"язану шапку. Маски не було.

За 20 хв пограбували відділення "Укрпромбанку" на вулиці Кіквідзе, 33 в Печерському районі столиці. Схема була схожа. Чоловік зайшов до банку, вистрілив у повітря й забрав 5 тис. грн. Він також був одягнутий у спортивну куртку й чорну шапку, але вищий на зріст — близько 185 см.

За останні півроку в Києві пограбували шість відділень банків. 4 травня обібрали банк "Таврика" в Дарницькому районі, за місяць — відділення "ПриватБанку", 17 липня пограбували ще одне, по сусідству. 20 липня з відділення "Райффайзен Банку" Печерського району винесли $480 тисяч. 10 серпня пограбували відділення "Ощадбанку", а 28 серпня втретє обібрали "ПриватБанк", цього разу — в Деснянському районі.

— Від початку року в Італії пограбували 900 банків, — каже керівник прес-служби міського управління міліції Володимир Поліщук. — Справжня хвиля банківських пограбувань у нас ще попереду. Грабіжники можуть застосовувати різні методи: від глибоких підкопів до зламу банківських мереж з допомогою комп"ютерної техніки.

Зараз ви читаєте новину «У Києві пограбували два банки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути