Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2008 07:08

В Анатолія Коломійця відібрали дипломат із 70 тисячами євро

У центрі Луцька невідомі в масках пограбували міняйла 45-річного Анатолія Коломійця. Зловмисники напали на чоловіка поблизу його будинку та відібрали кейс. У ньому було 70 тис. євро.

Близько восьмої ранку 24 вересня Анатолій вийшов із дому з дипломатом, куди  поклав гроші для клієнта. Кинув кейс на переднє сидіння "ніссану". Сів за кермо й від"їхав від під"їзду. На дорозі з"явився пішохід із візком, на якому була прилаштована велика господарська сумка. Чоловік зупинився перед машиною — нібито відлетіло коліщатко від візка. Коли водій пригальмував перед пішоходом, із обох боків до іномарки підбігли двоє в масках. Бейсбольними бітами розбили скло дверцят. Доки валютник намагався відбитися, грабіжники забрали дипломат із грішми.

— Усе було продумано. Грабували менше як хвилину. Знали — куди треба тікати. Покинули на дорозі візок із сумкою й побігли, — каже начальник Луцького міськвідділу міліції Василь Ковальчук, 39 років.

Слідчі припускають, що валютника пограбувала банда. Упродовж останніх двох місяців за таким сценарієм скоєні злочини в сусідній Рівненській області. Там грабіжники викрали майже $200 тис. Нині створили слідчо-оперативна групу з волинських і рівненських правоохоронців. Вони працюють над розкриттям цих грабежів.

Зараз ви читаєте новину «В Анатолія Коломійця відібрали дипломат із 70 тисячами євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути