пʼятниця, 22 лютого 2008 07:10

Триньов і Токар обкрадали магазини вихідними

У понад 80 крадіжках зізналися 34-річний Андрій Триньов із села Подільське Кам"янець-Подільського району Хмельницької області та його товариш Анатолій Токар, 20 років, із Херсонщини. Вони оббирали сільські магазини в кількох районах Хмельницької та Вінницької областей.

Андрій Триньов тричі сидів у в"язниці. Звільнився 2005-го. У Подільському познайомився з Токарем. Той двічі відсидів і переховувався в родичів від міліції — його підозрювали в розбійному нападі. Чоловіки вирішили обкрадати сільські магазини, не обладнані охоронними системами.

Щотижня обирали на карті маршрут у три-чотири села. Попутками добиралися до населеного пункту, до магазину йшли полем чи лісом. Усередину влазили через вікна. Якщо грошей не знаходили, брали цукерки, консерви, ковбасу, пельмені, цигарки. Горілки не виносили. Також оббирали школи, дитсадки, фельдшерські пункти. Там забирали телевізори, музичні центри, DVD-магнітофони.

Працювали лише вихідними. Гроші витрачали в розважальних закладах Хмельницького. Загалом украли речей приблизно на 100 тис. грн.

Іноді на крадіжки Триньов брав 12-річного сина. Малий пролазив крізь ґрати, які не можна було відчинити. Через щілину подавав товар.

Минулого тижня під час чергової крадіжки чоловіків затримали. Їм загрожує до 12 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Триньов і Токар обкрадали магазини вихідними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути