Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 07:13

Три роки в"язниці отримав Вадим Лопачук

18 червня Києво-Святошинський райсуд столиці виніс вирок 42-річному Вадимові Лопачуку. Чоловіка позбавили волі на три роки за порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людини.

Вадим Лопачук — директор підприємства "Бородянський екскаватор". Зранку 21 листопада 2007 року їхав джипом "міцубісі" селом Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району. Навпроти школи збив трьох школярок. Діана Кришталь, 8 років, загинула на місці. Дівчинка переходила дорогу по переходу. Сестри 6-річна Яна та 12-річна Юлія Дворники травмувались. Вони йшли до навчального закладу узбіччям.

Судові засідання тривали понад два місяці. Родині Кришталів Вадим Лопачук має заплатити 500 тис. грн морального відшкодування й компенсувати 11 тис. грн за похорони. Дворникам — сплатити 54 тис. грн морального відшкодування й 15 тис. грн за лікування доньок та послуги адвоката.

Сім"ї Кришталів та Дворників збираються оскаржувати вирок.

— За весь час Лопачуки жодного разу перед нами не вибачилися, — згадує Наталія Дворник, мати Яни та Юлії. — Тільки морально давили. Дружина Лопачука Ірина із кумом приходили до нас додому, влаштовували розборки. Мовляв, через нас її чоловік у в"язниці. Казала, що ми хочемо нажитися за рахунок її дітей. А на суді Ірина кричала, що Віталій (Віталій Кришталь — батько загиблої Діани. — "ГПУ") сам винен у смерті доньки, бо не перевів дівчинку за руку через дорогу. Чоловік аж заплакав, як таке почув.

Вадим та Ірина Лопачуки виховують двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Три роки в"язниці отримав Вадим Лопачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути