Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 07:12

Священика обікрав колишній працівник церкви

3 серпня в місті Сміла Черкащини обікрали священика Покровської церкви Московського патріархату 29-річного отця Олега, у миру Олега Кашубу.

— Зранку чоловік із сім"єю поїхав до Черкас на свято 1020-річчя хрещення Русі, — розповідає Дмитро Грищенко з прес-служби обласної міліції. — Приїхали по обіді. Жінка побачила розбиту кватирку на кухні й розкидані речі. Пропали гроші й відеокамера "Соні".

Покровська церква стоїть між центральним базаром і річкою Тясмин. Священик із дружиною та 6-річною донькою мешкають у новому одноповерховому будинку. Мають власний автомобіль. Збитки оцінили в кілька тисяч гривень.

Сусіди бачили по обіді двох незнайомих чоловіків. Увечері міліціонери затримали злодіїв. Один із них, 33-річних житель Сміли. Він раніше працював у Покровській церкві. На роботу його взяв Олег Кашуба. Чоловіки знали, що господаря немає вдома. До обіду вони випивали в барі. Далі пішли до хати священика. Один стояв на варті, інший вибив кватирку й заліз усередину.

— Випив, то й поліз, — каже чоловік міліціонерам. — Був би тверезий, ніколи б не вкрав.

Олег Кашуба не засуджує злодія. Коли брав його на роботу, знав, що він сидів у в"язниці. Говорить, хотів дати ще один шанс.

Зараз ви читаєте новину «Священика обікрав колишній працівник церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути