вівторок, 09 жовтня 2007 07:00

Сторожа автостоянки приспали ефіром

У центрі Луцька невідомий нападник пограбував відомчу автостоянку будівельної організації. Чоловік приспав сторожа розчином ефіру й виніс із сейфа сторожки понад 20 тис. грн.

Суботньої ночі 62-річна Лідія Пилипчик, охоронець автостоянки, виглядала свого родича. Той обіцяв заїхати. Опівночі жінка впустила через в"їзні ворота незнайому іномарку. Із неї вийшов молодий чоловік і накинувся на Лідію. Затиснув жінці рота ганчіркою, змоченою в розчині ефіру. Після цього зламав сейф у сторожці.

— Слідчі з"ясовують, чиї гроші викрав грабіжник і хто навів його на автостоянку, — каже заступник начальника Луцького міськвідділу міліції Василь Ковальчук, 45 років.

Напередодні в райцентрі Горохів пограбували офіс державного лісомисливського господарства. Злодії винесли оргтехніку та сейф, у якому лежало понад 300 мисливських карток на відстріл дичини. Сторожа на місці в цей час не було.

Зараз ви читаєте новину «Сторожа автостоянки приспали ефіром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути